100% plantaardige vloeibare food kleur oplossingen mengen

icon.highlightedarticle.dark Mengen, roeren, homogeniseren
88 bekeken Laatste wijziging: 5 juli 2023
100% plantaardige vloeibare food kleur oplossingen mengen
100% plantaardige vloeibare food kleur oplossingen mengen | Foto: Poeth

Door middel van deze custom made dubbelassige continu mixers worden intens gekleurd fruit, groenten en planten in hoogwaardige kleuroplossingen gehomogeniseerd, zodat het in het navolgende productiestap eenvoudig verpompt kan worden. Extra aandacht is besteed aan hygiëne, zodat reiniging optimaal en eenvoudig uitgevoerd kan worden. Aan de uitlaat van de mixers worden speciale hygiënische pompen voorzien. Het mengproces is vooraf uitgebreid op locatie getest, aangezien er geen ervaringen bestonden vanuit het verleden of het principe haalbaar was voor deze toepassing. De mixers zijn uitgevoerd met een 4 tal CIP sproeibollen voor reiniging.

Etikettering

De kleuroplossingen zijn volledig natuurlijk en 100% plant-based. Ze zijn geschikt voor vegetarische, veganistische, koosjere en halal diëten. De voedingskleurstoffen voldoen aan de eisen van de moderne consument op het gebied van transparante en duidelijke etikettering.

De ingrediënten worden gebruikt voor een breed scala aan voedingsmiddelen en dranken, waaronder toepassingen voor snoep, snacks, bakproducten, zuivel en hartige producten.

Geschreven door

Logo van:100% plantaardige vloeibare food kleur oplossingen mengen

Poeth BV

Uitgangspunten voor Poeth zijn altijd: Beheersing van de technologie van alle industriële processen, arbeidsbesparing door automatisering en energiebesparing. Wij hebben enkele specialisaties, zoals de genoemde veevoederindustrie. Daarnaast bouwt Poeth installaties... Lees meer