Niveauschakelaars Fine-Tek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De toepassing:
Van niveaubewakingen en overvulbeveiligingen aan boord van schepen moet u altijd op aan kunnen. Betrouwbaarheid en lange levensduur is een absoluut vereiste aangezien een storing tot enorm nadelige consequenties kan leiden. Explosieveiligheid volgens de ATEX norm en GL of ABS keur zijn uiteraard ook vanzelfsprekend.

Onze oplossingen:
Daar waar ieder risico uitgesloten moet worden, zetten wij de niveauschakelaars van Fine-Tek in. Trillingsvaste roestvrij-stalen overvulbeveiligingen met een bewezen reputatie waar u feitelijk na montage geen omkijken meer naar heeft.

Wie zijn wij?
Intercontrol is dé specialist op het gebied van sensoren voor doorstroming, druk, niveau en temperatuur. Een enthousiast team van specialisten informeert u graag over de Fine-Tek niveauschakelaars (en onze overige producten).

Geschreven door

Intercontrol Meet- en Regeltechniek B.V.

Intercontrol is leverancier van meetinstrumenten voor doorstroming, niveau, temperatuur en druk, die in vrijwel alle industriële marktsegmenten worden ingezet. Nauwkeurige metingen zijn voor u de basis voor solide procesbeheersing en... Lees meer