Master Engineering vernieuwt bandweger elektronica !

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering vernieuwt bandweger elektronica !

Master Engineering b.v., gevestigd in Ede, heeft de afgelopen tijd gebruikt om haar bandweger elektronica te vernieuwen. Er zijn twee modellen, het instapmodel, de WE 302D (zie foto) en de uitgebreide versie, model WE303D, en voor beide geldt dat er meerdere combinaties mogelijk zijn afhankelijk van de functionaliteit.
Hierbij moet gedacht worden aan: mA-uitgang (kg/uur of ton/uur), pulsuitgang voor totaliseren, seriële communicatie, Fieldbus (w.o. Profibus DP en Ethernet), digitale I/O, batchfunctie en printfunctie.

Master Engineering heeft een uitgebreid gamma aan bandwegers (7 modellen), die toegepast worden afhankelijk van de omstandigheden en gevraagde nauwkeurigheid, en een eventuele ijkwaardigheid.

Het leveringsprogramma bestaat verder uit de Master Doseerbanden, Schroefweegsystemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Vochtmeetsystemen, Flowmeting voor pneumatisch transport, Flow-no-Flow signalering, Metaaldetectie, Niveaumeetsystemen en Sick Maihak Volumemeetsystemen voor transportbanden!

Geschreven door

Logo van:Master Engineering vernieuwt bandweger elektronica !

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer