Inventech op easyFairs SOLIDS in Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inventech op easyFairs SOLIDS in Rotterdam

Inventech Benelux toont op de easyFairs SOLIDS twee nieuwe producten.

1) de AnaTec PartAn 3001 voor deeltjesgroote en -vorm bepalingen en

2) de TEWS Elektronik nieuwe MW4200 serie voor online/ atline vocht- en dichtheidbepalingen.

De nieuwe AnaTec PartAn 3001 meet foto-optisch, met behulp van één of meerdere hoge resolutie camera’s, snel en nauwkeurig de deeltjesgrootte en -vorm van poeders en granulaten in het bereik van 0,015 tot 30 millimeter. De PartAn 3001 kan zowel in het laboratorium als on-line in het productieproces meten. AnaTec, een voormalig onderdeel van Norsk Hydro, wordt in de Benelux exclusief door Inventech Benelux vertegenwoordigd.

De Duitse fabrikant TEWS Elektonik is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van apparatuur voor vocht- en dichtheidmetingen. Ook in de Benelux is zij geen onbekende. Onlangs heeft TEWS haar programma vernieuwd met de “Blueline” 4200 serie. TEWS biedt een ruim aanbod van verschillende sensoren, zodat voor de meeste applicaties een oplossing beschikbaar is. Deze analysers worden toegepast voor het meten van poeders, granulaten, pellets, vezels, boards, folies op een transportband, silo of transportbuis. Ook zijn draagbare en diverse laboratorium uitvoeringen leverbaar.

Naast deze noviteiten toont Inventech onderandere de (draagbare) NIR apparatuur van ASD Inc.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer