Deltabar M drukverschiltransmitter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Deltabar M drukverschiltransmitter

Met de recente SIL2 veiligheidscertificering beschikt de nieuwe generatie Deltabar M van Endress+Hauser over alle in de praktijk gewenste toelatingen en testen, zoals voor toepassing in explosiegevaarlijke gebieden of voor veldbus toepassingen.

Dus als u een betaalbare, betrouwbare en snel beschikbare drukverschiltransmitter nodig heeft, dan hoeft u niet verder te kijken dan de Deltabar M PMD55. Een levering van 48 uur met een aantrekkelijke prijs maken de Endress+Hauser Deltabar M de juiste keuze, eender of het nu gaat om nieuwe installaties of voor vervanging.

De robuuste Deltabar M met zijn hoge turndown van 100:1 is een uitstekende keuze voor utiliteitstoepassingen, zoals perslucht, stoom, water en-distributie systemen, stikstofmeting evenals verwarming-en koelsystemen. Met een drukverschilmeetbereik van 10 mbar tot 40 bar, een nauwkeurigheid vanaf 0,075% en het lichtgewicht en compacte ontwerp biedt de PMD55 maximale flexibiliteit, waardoor het ideaal is voor OEM-toepassingen.

Met de beste prijs op de markt voor een apparaat in zijn klasse, staat de Deltabar M PMD55 garant voor betrouwbaarheid, naast de bewezen technische ondersteuning van de Endress+Hauser serviceorganisatie. Een uitgebreid assortiment diensten als in-house onderhoud, installed-base management, reparatie en kalibratie is beschikbaar.

Geschreven door

Logo van:Deltabar M drukverschiltransmitter

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer