Weighing & Inspection levert 56 weegschalen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weighing & Inspection levert 56 weegschalen

Weighing & Inspection mocht zijn telweegschalen voorstellen voor het tellen van kleine onderdelen. Hiertoe werd gekozen voor het model WILA BIL en het model WILO 610.

Zowel de WILA BIL als de WILO 610 hadden voor de klant een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en zijn zeer doeltreffend en gebruiksvriendelijk.
U krijgt met de WILA BIL een zeer nauwkeurige telling, weging, percentage berekening en u kan handmatig of automatisch totaliseren.
Bovendien heeft u de mogelijkheid om tolerantiewaarden in te geven waarbij u een signaal krijgt indien uw weging/telling boven, onder of binnen deze waarden valt.

De WILO 610 is een robuuste weegschaal die geen kunststof onderdelen bevat met eveneens een zeer nauwkeurige telling, weging en de mogelijkheid om tolerantiewaarden in te geven.

Beide weegschalen hebben een zeer duidelijk leesbare display, een waterafstotend toetsenbord en RS232 voor aansluiting met een printer of PC.
Voor een maximale flexibiliteit kunt u de weegschalen draadloos gebruiken met de oplaadbare batterij.

Weighing & Inspection leverde 56 weegschalen met 4 verschillende weegvermogens met zeer nauwkeurige indeling.
Door te kiezen voor maar 2 verschillende types weegschalen wordt het aanleren aan de verschillende afdelingen en gebruikers zeer eenvoudig.

Weighing & Inspection levert ook Ramsey bandwegers, metaaldetectie, aan-boord weging, vochtigheidsmeting, niveaumeting, enz.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer