Dinnissen introduceert Easy-to-Clean FeederValve

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dinnissen introduceert Easy-to-Clean FeederValve

Dinnissen Process Technology uit Sevenum ontwikkelde een nieuwe innovatieve Easy-to- Clean Feedervalve. De Feedervalve is prijsvriendelijk in aanschaf, onderhoud en gebruik. Dinnissen introduceert haar innovatie op 27 en 28 maart tijdens de Empack in Den Bosch en de Solids in Antwerpen.

Het kunnen produceren van een uiteenlopend scala aan producten, met één en dezelfde investering, is voor steeds meer ondernemingen een belangrijk uitgangspunt. Procesapparatuur moet daarom flexibel inzetbaar en gemakkelijk te reinigen zijn, zoals de innovatieve Easy-to-Clean Feedervalve met een gigantische capaciteitsrange. Het productievermogen van de innovatieve doseerklep kan moeiteloos worden ingesteld van 6 kilogram tot 50 ton per uur. De Feedervalve is eenvoudig geconstrueerd met slechts één aandrijving. Door haar compacte inbouwhoogte van slechts 150 mm is de doseerklep gemakkelijk in te bouwen. De compacte bouw en eenvoudige constructie voorkomen het achterblijven van productresten en maken de doseerklep snel en gemakkelijk te reinigen. De Easy-to-Clean Feedervalve verbruikt nauwelijks energie. De doseerklep kent een lage aanschafprijs in vergelijking tot bestaande producten en is in veel sectoren toepasbaar.

De Easy-to-Clean Feedervalve vindt u op de stand van Dinnissen tijdens de Empack in de Brabanthallen in Den Bosch (stand H301) en tijdens de Solids in Antwerp Expo in Antwerpen (stand D1023). Dinnissen presenteert deze noviteit bovendien tijdens de Powtech in Nurnberg(Hall 4 / Stand 4-323).

Geschreven door

Logo van:Dinnissen introduceert Easy-to-Clean FeederValve

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer