Introductie InfraLab Manager Software voor NDC InfraLab e-Series

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie InfraLab Manager Software voor NDC InfraLab e-Series

Voor de NDC laboratorium of atline Industrial analyzer is er thans een unieke software tool “de InfraLab Manager” beschikbaar.

De NDC InfraLab e-Series Industrial analyzer biedt een contactloze, non-destructieve, vochtmeting speciaal ontwikkeld voor het meten van het vochtgehalte van bulkgoederen. Het is een snelmethode waarmee het vochtgehalte van monstermateriaal (van poeders tot granulaten), binnen maximaal 10 seconden, met een hoge meetnauwkeurigheid en reproduceerbaarheid wordt bepaald. Gelet op de tijdbesparende aspecten, het gebruikersgemak en de meetnauwkeurigheid wordt de InfraLab door veel gebruikers ingezet als vervanging van de IR droogbalansen en/of de traditionele droogstoofmethode. De informatie over het actuele vochtgehalte van een product is bij analyse met het InfraLab meetsysteem direct voor productiedoeleinden beschikbaar en voorkomt daarmee mogelijke productblokkering.

De Infralab Manager software is zeer gebruiksvriendelijk en geeft inzicht. De software kan worden geïnstalleerd op een PC of kan middels de netwerkkoppeling van de InfraLab analyzer worden opgenomen in het bedrijfsnetwerk. De softwaretool kan dan tevens als een remote display worden gebruikt.

Middels de InfraLab Manager Software kunnen de (historische) data, gebaseerd op selectiecriteria zoals gebruiker, product en/of parameters, trends etc. op eenvoudige wijze grafisch worden weergegeven, worden gerubriceerd, bewerkt en inzichtelijk worden gemaakt voor de productie- en kwaliteitsafdeling. Daarnaast kunnen de meetgegevens voor kwaliteitsdoeleinden worden geëxporteerd naar bijv. Microsoft Excel. De InfraLab Manager biedt tevens de mogelijkheid voor een koppeling met LIMS systemen en is een krachtige software-oplossing.

Quality2Process B.V.
Solids Rotterdam
Stand H1002

Geschreven door

Quality2Process BV

Quality2Process B.V. is leverancier van hoogwaardige procesinstrumentatie en is toonaangevend op het gebied van de online en at-line vochtmeting voor de procesindustrie. Onze expertise ligt in het optimaliseren van industriële... Lees meer