Matam ontwikkelt nieuw frame voor voedingsmiddelenbranche

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Matam ontwikkelt nieuw frame voor voedingsmiddelenbranche

Het Hygienic Open Construction (H.O.C.) Frame is ontworpen zonder gesloten ruimtes en met contactoppervlaktes die tot een minimum beperkt zijn. Hierin komen wij tegemoet aan de vraag uit de markt om hygiëne in het ontwerp tot een prioriteit te maken.

Geleidingen zijn op afstand gemonteerd om contactvlakken te voorkomen. De benodigde constructie contactdelen worden op afstand van het frame geplaatst. Hierdoor wordt het aantal contactdelen beperkt tot een minimum en kan er eenvoudig worden gereinigd. Om de visuele controle en de reiniging zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle open constructiedelen zoveel mogelijk naar buiten gericht. Het frame (RVS) kan een ViwateQ oppervlakte behandeling krijgen voor een zo hoog mogelijke gladde finish van de gehele constructie.

De open kabelgoten zitten aan het frame gelast, ook hier om montage contactvlakken te voorkomen. De kabels worden boven elkaar gelegd. De gehele constructie is volledig afgelast.

Geschreven door

Matam BV -- Nemabo BV

MATAM BV is de specialist in nieuwbouw van afzakmachines en palletiseermachines. Alles geheel in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Sterk in service en onderhoud. Ook voor ombouw, modernisering van bestaande... Lees meer