Recycling van kunststof producten met maalmolens

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Recycling van kunststof producten met maalmolens

Recyclen is een belangrijke verantwoordelijkheid van de kunststofverwerkende industrie in het streven naar een circulaire economie. Op 24 & 25 april 2018 wordt de Plastics Recycling Show Europe in de RAI in Amsterdam georganiseerd; een internationaal, tweedaags evenement met exposanten en lezingen voor professionals in kunststofrecycling.

Kotraco Plastic Machinery is deelnemer aan deze beurs en toont op stand F1 de mogelijkheden voor kunststofrecycling met de (messen)maalmolens en granulatoren van Adler. Deze Italiaanse producent biedt een uitgebreid programma molens voor het vermalen en verkleinen van tal van kunststof producten van grote(re) omvang. Te denken valt aan rollen folies, kratten, vaten, fusten, gevulkaniseerd rubber e.d. De Adler-molens zijn solide, hebben een grote capaciteit, zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waaronder het gemakkelijk wisselen van de zeef.

Adler wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Kotraco Plastic Machinery, specialist in randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux.

Geschreven door

Kotraco Plastic Machinery

Kotraco Plastic Machinery verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van machines en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, en is de exclusieve leverancier van ondermeer Moretto randapparatuur, MASS... Lees meer