VEGA Meet- en Regeltechniek

Over VEGA Meet- en Regeltechniek

Specialist in niveau-, schakel- en drukmeettechniek

Productieprocessen worden steeds complexer. Daarom heeft VEGA zich ten doel gesteld meettechnieken, die gebruikt worden om processen te monitoren, te vereenvoudigen. Dat doen we door innovatieve instrumenten te ontwikkelen, die gemakkelijk te installeren en inbedrijf te nemen zijn. Daarbij doen we geen enkele concessie aan de veiligheid en betrouwbaarheid.

VEGA specialiseert zich in niveau-, schakel- en drukmeettechniek. Door focus te leggen op deze meettechnieken, kunnen we de beste technologie leveren en zijn we marktleider op het gebied van radartechniek.

VEGA’s hoofdkantoor is gevestigd in Schiltach (DE), waar het 60 jaar geleden begon als een familiebedrijf. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een internationaal opererende producent, met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributeurs in meer dan 80 landen, waar ruim 2000 mensen werken aan het ontwikkelen, produceren en vermarkten van meettechnieken voor uiteenlopende industrieën.

VEGA Nederland is gevestigd in Amersfoort. Daar werken we met een team van ruim 30 specialisten om de Nederlandse markt te voorzien van de beste meetoplossingen voor de (petro)chemische procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie, drinkwater- en afvalwaterinstallaties, riolering, energiemarkt, papierindustrie, vuilstortplaatsen en recycling, olie- en gaswinning, offshore, scheepvaart en jachtbouw.