SYMACH Bag Filling & Palletizing BV

Over SYMACH Bag Filling & Palletizing BV

SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en afzakmachines die optimaal zijn voor uw bedrijfsactiviteiten. Met onze producten leggen wij de basis voor efficiënte, flexibele logistieke processen.

Wij bouwen onze verpakkingssystemen en palletiseermachines op basis van jarenlange ervaring en een innovatief inzicht in de beschikbare mogelijkheden. Het resultaat: op maat gemaakte modulaire ontwerpen, uitzonderlijke betrouwbaarheid en uitstekende prestaties in termen van snelheid en kwaliteit.

SYMACH is gespecialiseerd in palletizers en opzakmachines die de productie verhogen en kostenbesparend zijn. Het ontwerpen, verbeteren, berekenen en uitwerken van klantspecifieke oplossingen wordt uitgevoerd door zeer gemotiveerde specialisten. Wij geven onze klanten een voorsprong en creëren waarde voor mensen en bedrijven. Met de grootst mogelijke zorg en motivatie bouwen wij voor u de optimale oplossing.

SYMACH is gevestigd in Nederland en is wereldwijd actief. De dagelijkse focus op kwaliteit, flexibiliteit en een hoog serviceniveau, maken duidelijk het verschil.