Jansen Techniek | Control Systems

Over Jansen Techniek | Control Systems

END-OF-LINE INSPECTIE VOOR DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, Fortress metaaldetectoren, Sparc X-ray systemen en Sollau magneetscheiders.

Meer over Jansen Techniek | Control Systems icon.arrow--dark

Merken

Fortress

Jansen Control Systems is al jarenlang leverancier van Fortress Metaaldetectoren in Nederland en België. Fortress metaaldetectoren worden in Engeland geproduceerd en staan bekend om hun superieure snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Ze maken gebruik van de allernieuwste digitale technologie om ijzerhoudende en niet-ijzerhoudende metalen te detecteren en af te voeren, inclusief roestvrijstaal.

Sollau

Jansen Control Systems is vertegenwoordiger van SOLLAU in Nederland. Dit Tsjechisch bedrijf produceert diverse soorten magneetscheiders voor toepassingen in de voedingsindustrie en tal van sectoren daarbuiten.

JCS Checkweger

Slim, stoer en sterk. Onze checkwegers kunnen de meest extreme productieomstandigheden aan. Ze zijn dé weegoplossing voor E-wegingen, ijkwaardige wegingen en interne controle wegingen binnen de voedingsindustrie.

Alle merken icon.arrow--dark