Key Technology NV

Over Key Technology NV

“Advancing together” met key technology, betekent samenwerken met een ervaren partner voor complete en geïntegreerde oplossingen die bijdragen tot de groei van de efficiëntie en winstgevendheid van uw bedrijf.

Key Technology is een wereldwijde leider in het ontwerpen en produceren van procesautomatiseringssystemen met complete oplossingen voor digitale sorteermachines, transportbanden en andere verwerkingsapparatuur.

Het toepassen van kennis van allerhande productieprocessen gecombineerd met een uitgebreide applicatie-expertise, helpt Key om voedselproducenten hun processen te verbeteren, opbrengsten te verhogen en zo de kosten te verlagen.

Key Technology heeft productie-, demonstratie-en testfaciliteiten bij Key Technology BV in Beusichem, Nederland, bij Key Technology in Hasselt, België (het vroegere Visys) en op het hoofdkantoor in Walla Walla, Washington, USA

Meer over Key Technology NV icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer