Yellowgate – voorkomt vallen en past altijd

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Yellowgate – voorkomt vallen en past altijd

YellowGate is een veelzijdige veiligheidspoort voor een scala van industriële toepassingen en is de ultieme bescherming tegen vallen van hoogte. De universele draaipoort is aanpasbaar van 41 tot 91,5 cm breedte en biedt de grootst mogelijke variabele opening. Ze beschermt daarmee elke doorgang met een draaipoort. Tel gewoon het aantal openingen die u nodig heeft om uw werkomgeving te beschermen en plaats uw bestelling – het is niet nodig om maten of montage types door te geven.

YellowGate produceert veelzijdige draaipoorten die op ladders en werkplatforms kunnen worden gemonteerd voor extra valbeveiliging met een universele montagebeugel die op elk oppervlak kan worden bevestigd – wandmontage, ronde of vierkante buis en hoekijzer – terwijl de draairichting en spanning instelbaar zijn om een veilige sluiting te garanderen.

Yellowgate - Nedelko icon.arrow--dark

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer