Woelbunker voor mengen en moeilijke producten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Woelbunker voor mengen en moeilijke producten

De woelbunker van Klinkenberg BV kan overal in de industrie, waar producten op een gelijkmatige manier vermengd of uitgedraaid moeten worden, uitkomst bieden. De woelbunker, ofwel agitatorhopper, kan volledig naar de wens van de klant, in diverse uitvoeringen worden uitgevoerd. In verschillende soorten industrie zorgt de woelbunker, in een enkele of dubbele uitvoering, voor de juiste homogenisering of het uitdragen van de producten.

De woelbunkers van Klinkenberg zijn geschikt voor mengen, mixen, homogeniseren en woelen, ook voor slecht lopende producten. Ze zijn in vele soorten en maten te verkrijgen, van 500 tot 7.500 liter en van roestvast staal tot een slijtvaste uitvoering. Zo zijn er bijvoorbeeld uitvoeringen met twee assen, klapbodems, scharnierende deksels. Tevens is een versie met Atex certificering leverbaar.

Geschreven door

Logo van:Woelbunker voor mengen en moeilijke producten

Klinkenberg Zaanstad

Klinkenberg Zaanstad gevestigd in Krommenie, is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van schroeftransporteurs. Wij ontwerpen, fabriceren en leveren een uitgebreid programma van schroeftransporteurs voor diverse produkten, uitdraagbodems... Lees meer