Wisseling management Verbruggen Palletizing Solutions

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
47 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wisseling management Verbruggen Palletizing Solutions

Het nieuwe management van Verbruggen Palletizing Solutions uit Emmeloord is klaar voor de komende jaren. Alex Verbruggen draagt vanaf oktober formeel het stokje over aan de volgende generatie. Het bedrijf groeide in 25 jaar van nieuwe toetreder in de markt tot marktleider in het ontwikkelen van palletiseeroplossingen voor moeilijk stapelbare producten. Het management opende haar deuren en vierde haar 25-jarig bestaan met een feestelijke open dag die ruim 500 bezoekers trok.

Met vier kantoren wereldwijd heeft het nieuwe management Erik Bruggink, Wouter en Maarten Verbruggen er vertrouwen in om de volgende slag te kunnen maken. Maarten Verbruggen: “We gaan door met het veroveren van nieuwe markten, bedenken van innovatieve oplossingen en moderniseren van de palletiseermachines. De agrarische doelgroep zal een belangrijke markt blijven, maar er is zeker uitbreiding in ons productportfolio te verwachten.” In sectoren als zuivel of diervoeding, ziet Verbruggen een steeds grotere vraag ontstaan naar complete modulaire high-tech lijnen voorzien van de door Verbruggen zelf ontwikkelde besturingen. Alex Verbruggen blijft de komende jaren actief binnen het bedrijf in de pioniersrol. “Hij heeft een mooi fundament onder het bedrijf gelegd en nu is het aan ons om in de volgende versnelling door te gaan. We zijn er klaar voor”, aldus Maarten Verbruggen.

Open dag in vernieuwd pand
De open dag van 30 september jl. trok ruim 500 klanten en leveranciers. Het gerenoveerde pand werd bezichtigt, er werd kennis gemaakt met het nieuwe managementteam en een demo-machine trok volop aandacht. Maarten Verbruggen blikt tevreden terug op de open dag. “Het was een dag met een gouden randje en het was geweldig om met zoveel relaties van gedachten te wisselen.”

Geschreven door

Verbruggen Palletizing Solutions

Voor het palletiseren van dozen, zakken of kratten biedt Verbruggen u de beste oplossingen. Sterker nog: géén product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen palletiseermachines. Al bijna... Lees meer