Winkworth Z-Blade kneders voor kauwgom producent

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Winkworth Z-Blade kneders voor kauwgom producent

Voor de productie van gumbase, de basis voor kauwgom, werden onlangs een tweetal Winkworth Z-Blade Kneders geleverd door E & R B.V. uit Vlaardingen. De machines, met een netto capaciteit van 1000 liter zijn uitgevoerd conform de specifieke wensen van de klant. Zo werden de vorm van de sigma bladen en afmetingen van de mengkamer door Winkworth aangepast aan de specifieke product eigenschappen. Voorts voldoen de machines aan strikte hygiene voorschriften. De afdichtingen van de 2 kneedarmen werden voorzien van een speciale, snel uitneembare en eenvoudig reinigbare speciale asafdichting, ontworpen door de firma Winkworth.

Winkworth is gespecialiseerd in het leveren, bouwen en ontwikkelen van diverse soorten horizontale Meng- en Kneedsystemen, Z-Blade kneders en Z-Blade Mixer Extruders, oftewel machines voorzien van een uitvoerschroef in plaats van een kantelbare uitvoering. Winkworth levert kneders in volumes van 100ML oplopend tot wel 5000 liter netto volume. Met name het 100ML model is op laboratorium schaal een bijzonderheid voor deze type machines.

Winkworth machines worden in de Benelux en Duitsland vertegenwoordigt door de firma E & R B.V. uit Vlaardingen.

Geschreven door

Logo van:Winkworth Z-Blade kneders voor kauwgom producent

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer