Winkworth xxl z-Blade mixer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Winkworth xxl z-Blade mixer

E & R B.V. en partner Winkworth Machinery Ltd. uit Basingstoke (UK) hebben onlangs een 3600 liter grote Z-Blade mixer geleverd voor de recycling van kunststof producten uit de automotive sector.

Het in België gevestigde internationale bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de recycling van specialty plastics heeft een technologie ontwikkeld voor hergebruik van deze producten in diverse industrieën.

Aangezien de vraag naar deze producten aanhoudend hoog is en er veel kracht voor nodig is om deze producten te kunnen compounderen werd een leverancier gezocht met de nodige ervaring in het bouwen van extra grote Z-Blade Mixers.

Winkworth Machinery is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van grote Z-Blade Mixers / Sigma Kneders, Masticator Mixers en Z-Blade Extruder Mixers en levert daarnaast ook een complete lijn aan laboratorium-, pilot plant en kleine productie Z-Blade Mixer, zowel met uitvoerschroef als in kantelbare uitvoering.

Geschreven door

Logo van:Winkworth xxl z-Blade mixer

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer