Wereldkampioenen in aantocht

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wereldkampioenen in aantocht

Onder deze ietwat provocerende titel publiceerde het duitse Handelsblatt onlangs een redactioneel artikel over een aantal MKB-bedrijven die zich in de afgelopen 5 jaar hebben onderscheiden door het realiseren van opmerkelijke groeicijfers. Van de 100 genoemde bedrijven stond JÖST (Schwingungstechnik) op een trotse 9de plaats met een gemiddeld jaarlijks groeipercentage van meer dan 60%. Te meer daar deze lof uit onvervalste hoek kwam en in onze branche, de solids handling, als een unicum mag worden beschouwd, is JÖST zeer blij met deze vermelding.
Om voor een notering in aanmerking te komen, moet de betreffende onderneming tot de top 3 in de wereld in zijn branche behoren of europees marktleider zijn, een omzet hebben die in 2005 nog onder de 50 miljoen Euro lag en jaarlijks een groeipercentage laten zien van meer dan 10%.

Geschreven door

Logo van:Wereldkampioenen in aantocht

Joest Nederland

Joest Nederland Joest GmbH is meer dan 100 jaar gespecialiseerd in triltechnische oplossingen voor behandeling van bulkgoederen. Wereldwijd levert Joest machines en systemen voor transport, zeven, windziften, sorteren, doseren en thermische procestechniek.... Lees meer