WEMO-techniek maakt doorstart bij de Van Mourik Group in EDE

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 12 mei 2023
Article image of: WEMO-techniek maakt doorstart bij de Van Mourik Group in EDE

Vanaf 1 mei 2023 worden de activiteiten van WEMO-techniek voortgezet onder de Van Mourik Group in Ede. “Deze doorstart van WEMO-techniek, meegetrokken in het faillissement van Heemhorst International, is voor mij een grote opluchting” zegt Bob Bles, die al sinds 1 april 2016 alle commerciële activiteiten van WEMO-techniek onder zijn hoede heeft. “Diverse onderdelen van de Van Mourik Group bieden goede kansen voor productontwikkeling en groei in de monstername en de automatisering rond kwaliteitszorg. Ik vind het fijn en geruststellend dat ik de relaties met de klanten die ik door de jaren heen heb opgebouwd, op deze manier kan behouden.” zegt Bob. Marco van Mourik is blij met de komst van Bob: “hij heeft veel ervaring op het gebied van monstername en testapparatuur voor de diervoederindustrie, maar ik zie ook nog goede kansen in de voeding en chemie, waar Van Mourik een goed netwerk heeft.”

De komende weken zal er vooral hard gewerkt worden om de service- en productieactiviteiten vanuit Ede op te zetten. Ondertussen blijft WEMO-techniek bereikbaar op ons emailadres en zal Bob Bles uw vragen beantwoorden.

geschreven door

Logo van:WEMO-techniek maakt doorstart bij de Van Mourik Group in EDE

WEMO-techniek

WEMO houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsbewaking. We zijn zowel gespecialiseerd in het nemen van een monster/sample uit een bulkflow, maar ook in het verpakken en verzamelen van monsters. WEMO... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer