WEMO Kempink slijtvastheid-tester ook in-lijn

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
36 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

De ontwikkeling van de WEMO Kempink tester voor betrouwbare slijtvastheid meting, ook bekend als de gruistester, was een schot in de roos. Meer dan 50 apparaten in binnen- en buitenland draaien inmiddels bij tevreden afnemers en de voordelen ten opzichte van de klassieke testers zijn duidelijk: bedieningsgemak én betrouwbaarheid.

Met de groeiende vraag naar in-lijn kwaliteitsmeting, zo kort mogelijk na de perslijn, is WEMO-techniek aan de slag gegaan met de in-lijn Kempink tester. Wemo heeft al ervaring met de in-lijn hardheid- en slijtvastheidtester en in-lijn vochtmeting. De upgrade van de WEMO gruistester naar de Kempink methode is een belangrijke opwaardering van de complete automatische kwaliteitscontrole in de diervoederindustrie en houtpellets productie. De eerste WEMO in-lijn Kempink tester wordt binnenkort in bedrijf gesteld.

Geschreven door

Logo van:WEMO Kempink slijtvastheid-tester ook in-lijn

WEMO-techniek

WEMO houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsbewaking. We zijn zowel gespecialiseerd in het nemen van een monster/sample uit een bulkflow, maar ook in het verpakken en verzamelen van monsters. WEMO... Lees meer