Weighing & Inspection vertegenwoordigt Thermo Ramsey Nederland.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weighing & Inspection vertegenwoordigt Thermo Ramsey Nederland.

Sinds 1 januari 2010 is Weighing & Inspection verantwoordelijk voor de verkoop activiteiten van het Thermo Ramsey productenpakket in Nederland. Na reeds geruime tijd de Thermo Ramsey producten in België succesvol verkocht te hebben richt Weighing & Inspection zich nu ook volop op de Nederlandse markt.

Om dit in goede banen te leiden is hiervoor Patrick Oosterholt aangetrokken. Dhr. Oosterholt, met een ruime ervaring in de weeg- en niveaumeettechniek en tevens oud medewerker van het onlangs gesloten Thermo Ramsey kantoor te Breda, is aangesteld als Sales en Application Engineer. Aangevuld met een deskundige en ervaren technische dienst staan we klaar om u met raad en daad bij te staan.

Tevens vertegenwoordigt Weighing & Inspection de merken Hycontrol (niveaumeting), H-sensortechnik (volumemeting), Franz Ludwig (vochtigheidsmeting) en Loadrite (aanboordweging – enkel België). Ook beschikken wij over een zeer ruim aanbod van industriële weegschalen en –plateaus.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer