Wegens groot succes; tweede en derde seminar explosieveiligheid!

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wegens groot succes; tweede en derde seminar explosieveiligheid!

Tijdens deze seminars komen net als bij het eerste seminar sprekers van ATEX, Inburex, Interpolis en VDL Industrial Products. Ook het programma van deze seminars is identiek aan het eerste seminar.

Inhoud
Sinds de ATEX richtlijn van toepassing is zijn er nog steeds vragen over bijvoorbeeld hoe in de praktijk installaties beveiligd kunnen worden. In dit seminar komen verschillende sprekers aan het woord van bovenstaande bedrijven. Hierbij wordt specifiek ingegaan op de echte praktijk van het beperken van risico’s waarbij natuurlijk ook het beveiligen van installaties hoort.

Het seminar is geschikt voor een ieder die betrokken is bij de levering en het bouwen van installaties zoals filter-, maal-, biomassa- en procesinstallaties. Verder natuurlijk ook de gebruikers van de installaties.

Het seminar zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van VDL aan de hoevenweg 1 te Eindhoven. De aanvang is om 09:30 uur en zal eindigen om 15:30 uur. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar dus schrijf u snel in, want vol = vol.

Om u in te schrijven voor het seminars van 22 of 29 januari kijk op onderstaande `rode` link!

Geschreven door

Logo van:Wegens groot succes; tweede en derde seminar explosieveiligheid!

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer