Weegmodules voor Ex

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weegmodules voor Ex

Mettler-Toledo, de wereldwijd opererende leverancier van industriële weegapparatuur en -diensten, heeft zijn succesvolle MODULO WM weegmodules geschikt gemaakt voor toepassing in explosiegevaarlijke situaties.

De MODULO WM en WMH productlijnen zijn uitgebreid met weegmodules die voldoen aan de eisen van ATEX Zone 1 en Zone 2. Hiermee heeft Mettler-Toledo nauwkeurigheid gecombineerd met veiligheid.

Ontworpen voor snelheid
De WM en WMH weegmodules en -plateaus zijn specifiek ontworpen om uitstekende prestaties te leveren in geautomatiseerde weegprocessen waarbij nauwkeurigheid, snelheid en robuustheid belangrijk zijn. Alle modellen uit de productlijn zijn direct en eenvoudig aan te sluiten op PLC- en computersystemen en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk.
Wegingen van enkele grammen tot maximaal 3.000 kg worden dankzij de bewezen Mettler-Toledo MonoBloc technologie probleemloos en snel verwerkt, met een precisie vanaf 0,1 mg.

Alleen voordelen
Werken met de nieuwe MODULO WM-Ex serie biedt alleen maar voordelen: snelheid, directe integratie in geautomatiseerde processen zoals doseren en vullen, en het optimaal benutten van waardevolle materialen. De accuratesse die u van Mettler-Toledo gewend bent, is vanaf nu ook beschikbaar in situaties waarin explosiegevaar bestaat. Nauwkeurig werken is nu dus ook veilig werken.

Meer informatie specifiek over de MODULO: href=http://www.mt.com/modulowmex target=_new>Modulo WM Ex en href=http://www.mt.com/modulowmhex target=_new>Modulo WMH Ex

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer