Warm de winter door met houtpellet silo’s van Polem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Warm de winter door met houtpellet silo’s van Polem

Houtpellets worden steeds vaker gebruikt als brandstof voor het verwarmen van grote gebouwen of ruimtes zoals bedrijfshallen, productieruimtes, onderwijs-, sport- of vrijetijdsfaciliteiten. Efficiënte opslag en aanvoer van de pellet voorraad is hierbij een must.

Niet alleen is aanlevering van houtpellets in bulk vaak voordeliger dan bijvoorbeeld in big-bags of zakken, ook zorgt de opslag in een silo voor minder handeling en voor ruimtebesparing. Het plaatsen van niveaumeters zorgt voor een melding zodat tijdig (automatisch) nieuwe voorraad besteld kan worden en de gebruiker nooit zonder brandstof zit.

Polem composiet silo’s hebben een jarenlange bewezen kwaliteit door onder andere een lange levensduur en hebben geen last van
corrosie. De hoge isolatiewaarde zorgt voor weinig tot geen condensvorming en de silo’s zijn in verhouding licht in gewicht.

Geschreven door

Polem BV

Dankzij bijna 50 jaar industriële ervaring wordt Polem zowel nationaal als internationaal gezien als dé producent van composiet silo’s en tanks. Een Europese marktleider waar vakmanschap en innovaties hand in... Lees meer