WAM filters voor premixen in de veevoeder

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: WAM filters voor premixen in de veevoeder

Met het transporteren, verwerken en opslaan van stortgoed ontstaat in de meeste gevallen stofontwikkeling. Om dit tegen te gaan kan een filter worden toegepast om mens, installatie, omgeving en milieu te beschermen.

WAM Holland levert speciaal voor premixen in de veevoeder ronde filters voor ontstoffing van silo’s en (weeg) bunkers. Deze kunnen desgewenst ook een met ventilator worden uitgerust. De premix standaard voor silo ontluchting en belading middels een bulkwagen is het filter FNW3J24.

Dit is een compact 800mm rond filter, slechts 1150mm hoog, 7 Polypleat® elementen en 24 m2 filteroppervlak. De filters zijn leverbaar onder de naam WAMFLO® en WAMFLO® ATEX en de productie is volledig in eigen hand. Het ontwerp van het WAMFLO® filterprogramma is er volledig op toegerust dat het filter op werkbare hoogte zo efficiënt en snel mogelijk kan worden geïnspecteerd en is makkelijk te bedienen.

Binnen enkele seconden is het hart van het filter bereikbaar voor inspectie of onderhoud omdat de reinigingsunit volledig is geïntegreerd in de kap waardoor onderhoudskosten aan het filter tot een minimum wordt beperkt, zeker als het om aantallen filters gaat is de besparing op onderhoud enorm.

Type WAMFLO® ATEX is van de buitenkant volledig in RVS 304 uitgevoerd (kap en huis) en is gecertificeerd leverbaar voor ATEX zone 21 en 22.

De voordelen van de WAMFLO®ATEX filters:
-ATEX zone 21 en 22 gecertificeerd (Optioneel)
-Onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend
-De FNW3J24 heeft maar 7 elementen
-Ronde patronen, slangen of rechthoekig geplisseerde filter elementen
-Antistatische uitvoering
-Lange ervaring in filtratietechniek
-Kwaliteit filters en elementen uit eigen productie

Geschreven door

Logo van:WAM filters voor premixen in de veevoeder

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer