Vrijlopende centrifugale ventilatoren voor een datacenterkoeling

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vrijlopende centrifugale ventilatoren voor een datacenterkoeling

Achtergrond
Alles wat online gebeurt, staat in datacenters. Datacenters zijn daarmee het fundament van onze digitale economie. Dit betekent een stroom van data die toegankelijk moet zijn op ieder moment van de dag.

Uitdaging
Een datacenter is een industrieel, hoog beveiligd pand dat gebouwd is met één doel: zorgen dat computerservers met digitale applicaties altijd blijven draaien. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Een storing in een datacenter zou er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat je even niet kunt betalen met je bankpas. Een van de grootste kenmerken van onze klant is de flexibiliteit om elk datacenterontwerp te vergemakkelijken met een groene en efficiënte koeloplossing.

Oplossing
Slingerland Techniek levert voor deze een oplossing op maat. Wij hebben een vrijlopende centrifugaal ventilator geselecteerd met opgebouwde besturing. Deze ventilatoren worden bij ons in het magazijn volledig geassembleerd en getest alvorens ze de wereld over gaan. De toepassing van deze ventilatoren is eigenlijk om geconditioneerde koellucht te recirculeren.

Centrifugaal ventilatoren icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Vrijlopende centrifugale ventilatoren voor een datacenterkoeling

Slingerland Techniek BV

Leverancier van industriële ventilatoren sinds 1990 Lees meer