Vortex Valves Wint MHEA Excellence Award

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vortex Valves Wint MHEA Excellence Award

Vortex Global Limited “producent en leverancier van componenten voor de stortgoed industrie” is genomineerd door de Materials Handling Engineers Association (MHEA) voor de Excellence Award in de categorie voor leverancier van het jaar 2017.

De MHEA Excellence Award voor leverancier van het jaar wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die van grote invloed zijn geweest op successen van hun klanten door het bieden van breed productgamma, hoge productkwaliteit, productondersteuning, customer services en voldoen aan de hoge verwachtingen welk gesteld worden in de stortgoed- en procesindustrie.

Vortex Valves was onder andere genomineerd door LeBlansch Bulkhandling Equipment B.V. voor hun uitstekende samenwerking en ondersteunende taak gedurende een groot project voor PPG Industries Chemicals.

Toelichting over het betreffende project door Jan Le Blansch, eigenaar van LeBlansch Bulkhandling Equipment B.V.; “Het team van Vortex Valves streeft ernaar – middels gedegen advies en jarenlange ervaring – om de juiste componenten in te zetten voor de meest veeleisende processen, daarnaast streeft Vortex Valves ernaar om producten van hoge kwaliteit in te zetten, naar en volgens de hoge verwachtingen van haar klanten in de stortgoed industrie. LeBlansch heeft inmiddels een jarenlange en waardevolle relatie met Vortex Valves, nog steeds werken wij met groot plezier met het Team van Vortex Valves.

De Award is uitgereikt op 18 oktober op het tweede Excellence Award uitreiking & dinner, georganiseerd in Notthingham Engeland. Anderen genomineerde voor de MHEA voor de Excellence Award in andere categorieën:
• Leerling van het Jaar: Adam Christie, Rotary Power Ltd.
• Innovation Award: ConveyorTek Ltd.
• Project van het jaar: Telestack Ltd.

De MHEA Excellence Award ceremony & diner is een tweedaagse conferentie & expositie georganiseerd door MHEA en biedt hiermee haar leden de mogelijkheid om te netwerken, en het uitwisselen van de huidige technische kennis onder professionals en organisaties werkend in de stortgoed en procesindustrie.

”Vortex Valves is trots op deze belangrijke onderscheiding, mede door behaalde successen en haar groei op de internationale markt in de stortgoed en procesindustrie,” aldus Laurence Millington, managing director bij Vortex Global Limited. ”Het is altijd een genoegen om te werken met onze internationale verkoop teams, zoals LeBlansch Bulkhandling Equipment B.V., om te kunnen anticiperen in en het uitvoeren van uitdagende projecten. Wij verbreden hiermee onze kennis op verschillende facetten van productstromen in de stortgoed industrie, en niet geheel onbelangrijk welke componenten hiervoor het beste kunnen worden ingezet.

”MHEA is een branchevereniging en ondersteund bedrijven welk zowel in de UK als in het buitenland opereren, bedrijven zoals Vortex Valves. Het doel van de bijeenkomsten is het delen van kennis en procesinformatie met andere leden en specialisten in de stortgoed industrie”

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark