Vorstvrij configurator van Huikeshoven

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vorstvrij configurator van Huikeshoven

Met de kans op koud weer neemt ook de kans op stilstand door vorst toe. Huikeshoven biedt een groot scala aan oplossingen. De welbekende zelflimiterende verwarmingskabel geschikt voor de EL-Clic snel verbinder, op maat af te knippen en zeer geschikt voor vorstvrij oplossingen in het laag temperatuurgebied. Het voordeel van deze kabel is de mogelijkheid deze op de gewenste lengte af te knippen. Bedenk wel dat een thermostaat noodzakelijk is.

Als het om meer industriële toepassingen gaat biedt Huikeshoven ook echt maatwerk. Verwarmingskabels voor temperatuur bereiken tot 800°C. Het is essentieel dat een verwarmingskabel geschikt is voor de voorkomende procestemperaturen, ook al heeft deze slechts als doel stilstandsverwarming. Op dit vlak heeft Huikeshoven het breedste assortiment in Nederland. Maatwerk oplossingen of een kant-en-klare oplossing, worden binnen enkele dagen geleverd.

Om snel en handig te bepalen welk verwarmingslint geschikt is om een leiding of tank vorstvrij te houden, heeft Huikeshoven de vorstvrij configurator ontwikkeld. Ook makkelijk te bedienen op uw telefoon.

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven specialist in electrische tracing, verwarmingselementen, doorstroom-,luchtheaters, ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor... Lees meer