Volledige RVS vloerweegschalen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Volledige RVS vloerweegschalen

Weegschalen fabrikant K-PZ introduceert een nieuwe lijn RVS vloerweegschalen speciaal voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie.
Deze N lijn is volledig in RVS uitgevoerd maar heeft daarnaast enkele belangrijke voordelen met betrekking tot hygiëne en efficiency, dit met het oog op de steeds hogere hygiëne-eisen.
Zo bestaat de doorrijduitvoering uit één geheel gekante RVS plaat. Hierdoor zijn er geen lasnaden waar vervuiling in kan optreden en kan de weegschaal eenvoudig en optimaal gereinigd worden.
Daarnaast is er een RVS plateauweegschaal leverbaar met opklapbare bovenplaat waardoor ook de reiniging onder de weegschaal eenvoudig en efficiënt kan worden uitgevoerd.
Het opklappen van het plateau is eenvoudig middels gemonteerde gasveren. De KPZ vloerweegschalen worden standaard uitgevoerd met volledige RVS indicatoren met afscherming IP67 en zijn in vele afmetingen en capaciteiten leverbaar, vanzelfsprekend ook ijkwaardig. Er kan gekozen worden voor een volledig glad oppervalk, maar ook voor een geprofileerd oppervlak. Naast deze vele standaard uitvoeringen levert KPZ ook RVS wegende pallethefwagens en kan er maatwerk geleverd worden, waaronder expolsieveilige uitvoeringen.

Geschreven door

De Jong Weegsystemen en Afvalbewerkingssystemen

Gespecialiseerd in Weegtechniek en Afvalbewerkingstechniek Lees meer