Volgend hoofdstuk in samenwerking tussen Sycamore en Gpi

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Volgend hoofdstuk in samenwerking tussen Sycamore en Gpi

Na een succesvol jaar van samenwerking is Sycamore verheugd de benoeming van Rolands Blezurs als nieuwe vertegenwoordiger voor Gpi Tanks in het Verenigd Koninkrijk en Ierland aan te kondigen. Deze samenwerking stelt Sycamore in staat om roestvrijstalen opslag- en procestanks aan te bieden voor tal van verwerkende industrieën, ongeacht complexiteit of afmeting.

Zelfs in deze tijd van economische onzekerheid is Sycamore blijven groeien en wint het een aanzienlijk marktaandeel binnen de sector procestechniek. Door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partners, zoals Gpi Tanks, kan Sycamore alles bieden, van complete verwerkingsoplossingen tot individuele producten en componenten.

Huidige klanten van Gpi of Sycamore kunnen contact opnemen met hun vertrouwde contactpersoon. Als een andere persoon u beter van dienst kan zijn, wordt u hieraan natuurlijk voorgesteld, zodat u de best mogelijke service krijgt geboden.

Over Sycamore Process Engineering
Omdat de klant centraal staat, is Sycamore Process Engineering trots op haar reputatie deskundige oplossingen te kunnen leveren zonder af te doen aan de kwaliteit.

Hoewel hun wortels in de zuivel- en vloeibare melk liggen, zijn ze ook gegroeid in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Sycamore heeft zodoende uitgebreide ervaring en kennis opgedaan in het ontwerp en de productie van hygiënische processystemen, Clean in Place (CIP) -systemen, tanks, vaten en constructieve platforms.

Gpi Group
Gpi is een toonaangevende producent van rvs-tanks en procesapparatuur. De groep bestaat uit vier werkmaatschappijen: Gpi Tanks, Gpi Tanks Polen, BMN (Beitserij Midden Nederland) en Gpi De Gouwe. De onderneming werd opgericht in 1994 en telde begin 2019 ongeveer 140 medewerkers.

Gpi produceert tanks die in grootte variëren van 1 tot 15.000 m3 in de eigen fabriek of op locatie bij de klant. Het bedrijf levert zijn producten voor een belangrijk deel aan de voedingsmiddelensector, waaronder bierbrouwerijen, zuivelbedrijven, drankenfabrikanten en de eetbare oliën-industrie. Daarnaast zijn bedrijven uit onder meer de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de cosmeticabranche belangrijke afnemers.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Volgend hoofdstuk in samenwerking tussen Sycamore en Gpi

Gpi Tanks & Process Equipment

Gpi bouwt klantspecifieke roestvast stalen tanks en proces apparatuur. Hierbij richt zij zich op de markten Food, Pharma & Cosmetics, Chemicals en Storage. Gpi onderscheidt zich door haar innovatieve oplossingen... Lees meer