Volautomatische zakkensnijmachines bij CS Plastics

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Volautomatische zakkensnijmachines bij CS Plastics
Article image of: Volautomatische zakkensnijmachines bij CS Plastics

In onze industrie wordt zakgoed veel gebruikt. Het openen en ledigen van deze zakken vraagt echter tijd en inspanning van de operator. En zoals in elke sector: ’Time is money’.

Sinds kort kan u bij ons dan ook terecht voor de aankoop van uw volautomatische zakkenledigingsmachine of zakkensnijmachine. Hierbij wordt een volledig pallet zakgoed in de machine geplaatst waarna alle zakken worden geledigd, de lege verpakkingen verzameld en het zakgoed eventueel doorgestort of verblazen.

Vooral bij hoge verbruiken van eenzelfde materiaal kan het zeer interessant zijn om dit proces te automatiseren. Deze automatische zakkenledigingmachine of zakkensnijmachine kan ook in diverse andere sectoren worden ingezet. Met name in de veevoeder en graansector, tuinbouw, brandstofsector, bouw, voedingssector en diverse overslagbedrijven.

Contacteer ons voor meer informatie!

CS Plastics Team

geschreven door

CS Plastics

CS Plastics staat voor ”Complete Solutions for Plastics” en richt zich tot kunststofverwerkende bedrijven in de Benelux, zowel voor extrusie, injectie, blazen als PET. PIOVAN – FDM – Aquatech –... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer