Vernieuwde website CS Plastics

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vernieuwde website CS Plastics
Article image of: Vernieuwde website CS Plastics

Met gepaste trots heten wij u welkom op onze vernieuwde website. De lay-out en navigatie werden gemoderniseerd en aangevuld met ons nieuw CS Plastics logo. U kan vanaf nu ook ons volledig gamma met producten terugvinden aan de hand van een nieuwe handige opdeling waardoor u snel en gemakkelijk vindt wat u zoekt.

Nieuw op de website is de pagina met promoties. Hier kan u al onze stocktoestellen terugvinden aan uitzonderlijke prijzen. Hou deze pagina zeker goed in de gaten mocht u op zoek zijn naar een tweedehands goedwerkend toestel. U kan deze toestellen ook op elk moment komen bekijken in ons magazijn te Lokeren.

Voor nieuwtjes in de kunststofindustrie of in ons productengamma kan u steeds terecht op onze homepagina waar u onze highlights en laatst nieuwe nieuwsberichten kan volgen.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

CS Plastics

CS Plastics staat voor ”Complete Solutions for Plastics” en richt zich tot kunststofverwerkende bedrijven in de Benelux, zowel voor extrusie, injectie, blazen als PET. PIOVAN – FDM – Aquatech –... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer