Vernieuwde mangatdeksels met ASME keur

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vernieuwde mangatdeksels met ASME keur

Montakon heeft het assortiment uitgebreid met een nieuwe lijn Swift mangatdeksels. Deze deksels zijn dubbelwandig geïsoleerd en uitermate geschikt voor minder sanitaire toepassingen zoals de bierindustrie en licht chemische industrie.

Deze mangatdeksels zijn verkrijgbaar in de maten DN300 en DN500, hebben een werkdruk van -1 / +4 bar en zijn leverbaar met een EPDM of siliconen afdichting. Dit type drukdeksel is prijstechnisch een stuk aantrekkelijker dan sanitaire mangatdeksels,omdat sanitaire deksels vrijwel altijd gemaakt zijn volgens EHEDG richtlijnen.

Een ander voordeel van dit nieuw type deksel is de mogelijkheid tot diverse sluitingen. Deze mangatdeksels zijn leverbaar met kunststof of RVS sterknoppen, RVS knevels en M16 kraagmoeren.

Kenmerken:
•Leverbaar in DN300 en DN500
•Bedrijfstemperatuur -50° tot 200°C
•Afdichting EPDM en siliconen met FDA keur
•Inclusief ASME keur + materiaalcertificaat
•Afwerking: ongeslepen/blank

Vraag onze technisch specialisten voor meer details of een vrijblijvende prijsopgave.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Vernieuwde mangatdeksels met ASME keur

Montakon BV

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvrijstalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High-Tech en reguliere. Met ons... Lees meer