Vermeulen Ingenieursbureau – 50 jaar kwaliteit

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vermeulen Ingenieursbureau – 50 jaar kwaliteit
Article image of: Vermeulen Ingenieursbureau – 50 jaar kwaliteit

Op 2 januari 1961 startte Job Wagner zijn eigen bureau onder de naam J.A. Wagner Ingenieursbureau in Loosdrecht. Hij begon o.a. met de firma’s Beumer, Haver & Boecker, Hazemag en Gebrüder Pfeiffer.

Sinds de overname in 1980 door Marinus Vermeulen is de naam gewijzigd in Vermeulen Ingenieursbureau. Het bureau verhuisde enkele keren binnen Loosdrecht en is vanaf 2004 gevestigd in Helmond. In 2007 ging Marinus Vermeulen op 68 jarige leeftijd met pensioen. Op dit moment staat Vermeulen Ingenieursbureau onder de bezielende leiding van de broers Edwin en Martin Vermeulen: beide al ruim 20 jaar binnen het bedrijf werkzaam.

Dat de meeste van de fabrikanten waarmee Job Wagner destijds begon nog steeds deel uitmaken van het pakket, zegt veel over de fantastische samenwerking met deze familiebedrijven. Het leveringsprogramma is in de loop der jaren uitgebreid met de vertegenwoordigingen van Feige, Görgens, Behn+Bates, Ibau, Füll en Sommer.

Om dit te kunnen waarborgen worden Edwin en Martin ondersteund door 3 medewerksters, te weten:
• Jacqueline Keemink, secretaresse en verantwoordelijk voor de projecten van nieuwe machines tot en met de opleveringen en ijkingen.
• Denise Weltens, verantwoordelijk voor marketing, o.a. beurscoördinatie, website en documentatie.
• Lisa Swinkels, administratief medewerkster en verantwoordelijk voor de boekhouding en aanspreekpersoon voor onderdelen en monteurs.

Vermeulen Ingenieursbureau is al 50 jaar gespecialiseerd in topapparatuur. Kwaliteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Geschreven door

Vermeulen Ingenieursbureau

Al 50 jaar zijn wij het adres voor kwaliteits machines op het gebied van: breken, drogen, zeven, malen recyclen opslag transporteren verpakken Samen met onze partners hebben wij in de... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer