Verkoop FLUIDS uit de startblokken

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

easyFairs® FLUIDS is een 2-daags vakevenement voor de bewerking, verwerking, en opslag van vloeibare stoffen en gassen. De beurs bestaat uit o.a. be- en verwerking, meet- en regelapparatuur, transport- en vervoersystemen, opslag & verpakking en veiligheid & milieu.

easyFairs FLUIDS richt zich met name op aankoopverantwoordelijken, plant & fabrieksmanagers, verantwoordelijken engineering, productiemanagers, operations managers, technical managers, onderhoudsmanagers en onderaannemers voor onderhoud en engineering uit verschillende bedrijfstakken. Voor meer informatie verwijs ik u naar de bijgaande brochure.

easyFairs FLUIDS wordt georganiseerd volgens het speciale all-in concept van easyFairs®. De beurs is compact, in het hart van de markt, duurt slechts twee dagen en is daarmee zeer tijds-en kostefficiënt. Deelname aan easyFairs FLUIDS is zeer eenvoudig en voor een vast bedrag. Alles is inclusief: 1 factuur en geen verrassingen. Vanaf slechts €1.920,- staat uw stand klaar voor gebruik, zodat het zakendoen direct kan beginnen.

easyFairs® FLUIDS, 22 & 23/11/2006, Ahoy’ Rotterdam
Sales contact: Margo Bol

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer