Verhuisbericht Nedfilter

icon.highlightedarticle.dark Management
40 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verhuisbericht Nedfilter

Met de verhuizing van Vlint Holding vanuit Almere, zijn Nedfilter, Insolids en Climexx vanaf heden te bereiken in Lelystad in het nieuwe pand aan de Minvervaweg. Het nieuwe pand biedt voor zowel Nedfilter, Insolids als Climexx volop mogelijkheden door te groeien en een nog betere service aan klanten en leveranciers.

Het nieuwe pand ligt pal aan de A6 en is hiermee centraal gelegen en goed bereikbaar.

De nieuwe adresgegevens zijn:

Nedfilter
Minervaweg 99
8239 DL Lelystad
T: 088 88 77 111
F: 088 88 77 100

Het nieuwe bedrijfspand heeft een oppervlak van 10.000 m2 bedrijfshal en 3000 m2 kantoor. In totaal is er 20.000 m2 grond afgenomen en rekeninghoudend met de toekomst zijn er ook nog uitbreidingsmogelijkheden.

Vlint Holding bestaat uit de dochterondernemingen Vilton, Vilton Services, Nedfilter, Insolids, Viltex, Climexx, Viservo,en Viltalis. De werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen binnen hun eigen marktgebieden in de clusters bouw, filtratie, solids handling, technisch textiel, en technische dienstverlening. Ze hebben dezelfde (technische) wortels maar ieder een herkenbaar gezicht.

Geschreven door

Vlint

Vlint Door onze kennis van solids handling, filtratie, reconditionering en luchtverdeling gaan we door waar anderen stoppen. Dat is onze 360°-aanpak. Deze complete en unieke aanpak betekent dat onze technisch... Lees meer