Verbruggen Palletizing Solutions introduceert VPM-BL

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verbruggen Palletizing Solutions introduceert VPM-BL

De sleutel tot succes ervaart Verbruggen voor een belangrijk deel in het continu innoveren van haar producten. Door opvallende innovaties worden de palletiseeroplossingen van Verbruggen in de kijker gespeeld. Vooral door goed te luisteren naar de klant komen nieuwe ideeën tot leven. Daarnaast gaan de technische ontwikkelingen van componenten ook door. Deze combinatie vormt de bron van waaruit de innovaties bij Verbruggen worden gevoed.
Door de voortdurende innovatie is Verbruggen in staat haar positie in de markt te behouden en uit te breiden. Mede hierdoor heeft zij zich in haar 23-jarig bestaan kunnen ontwikkelen tot een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van oplossingen voor het palletiseren van stukgoed in diverse verpakkingen en afmetingen. Ook voor product- en pallettransportsystemen en end-of-line-toepassingen (vellen leggen, omwikkelen, omsnoeren, omhoezen) heeft Verbruggen diverse oplossingen in haar productprogramma. Wereldwijd worden de systemen succesvol toegepast in diverse sectoren.

Recentelijk is de VPM-BL geïntroduceerd. Deze machine wordt ingezet voor het palletiseren van dozen en kratten en werkt volgens het draai- / schuifprincipe.

Voor een klant in de Verenigde Staten heeft Verbruggen een compleet dozenvul- en buffersysteem ontwikkeld, welke aansluit op een VPM-BL. Hiermee kunnen zes vullijnen tegelijkertijd worden bediend.
Binnenkort volgt een nieuw systeem voor het draaien van de verpakkingen met behulp van een 2-sporen transportband. Zeker voor stootgevoelige producten is deze oplossing een verbetering.

Om aan de toenemende vraag naar flexibiliteit in het werken met diverse verpakkingen te beantwoorden heeft Verbruggen een combi-manipulatorsysteem ontwikkeld voor het palletiseren van zowel zakken als dozen en kratten met dezelfde machine. Werd dit tot voor kort nog met een gescheiden zakkenmanipulator en dozen / krattenmanipulator gedaan, het nieuwe combi-systeem is geïntegreerd in 1 manipulator en kan een nog hogere capaciteit realiseren.
Wist u trouwens dat Verbruggen met haar hs (‘high speed’)-systeem ruim 50 zakjes van 5 kg per minuut kan palletiseren?

Geschreven door

Verbruggen Palletizing Solutions

Voor het palletiseren van dozen, zakken of kratten biedt Verbruggen u de beste oplossingen. Sterker nog: géén product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen palletiseermachines. Al bijna... Lees meer