Verbruggen Palletizing Equipment breidt uit

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Gezien de positieve groei van onze organisatie, ontstond de wens om een groter pand te betrekken. Per 1 mei 2012 heeft Verbruggen Emmeloord B.V. deze wens in vervulling kunnen laten gaan door de ingebruikname van een tweede pand van 2400m2 aan de Bouwerskamp in Emmeloord. De volledige assemblage en montage van alle palletiseermachines en toebehoren bevindt zich nu onder één dak, hetgeen onze werkwijze nog efficiënter maakt.

Verbruggen Emmeloord B.V. is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van oplossingen voor het palletiseren van stukgoed in diverse verpakkingen en afmetingen. Wereldwijd worden de systemen succesvol toegepast in diverse agrarische en industriële markten. Met ruim 20 jaar ervaring is Verbruggen een betrouwbare en vakbekwame partner voor maatwerk palletiseermachines, pallettransportbanen, palletwikkelmachines, transportbanden en liftsystemen.

Geschreven door

Verbruggen Palletizing Solutions

Voor het palletiseren van dozen, zakken of kratten biedt Verbruggen u de beste oplossingen. Sterker nog: géén product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen palletiseermachines. Al bijna... Lees meer