Venrays Rotodyne neemt concurrent Asselbergs over

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Venrays Rotodyne neemt concurrent Asselbergs over
Article image of: Venrays Rotodyne neemt concurrent Asselbergs over

De Venrayse onderneming Rotodyne Ventilatoren neemt concurrent Asselbergs Ventilatoren in Nieuwegein over. Rotodyne is een bedrijf van Toine Peters, Asselbergs was onderdeel van een conglomeraat van bedrijven, de Andus Group in Eindhoven.

Rotodyne telde eind 2010 28 arbeidsplaatsen (in 2009 38). De activiteiten van Asselbergs worden overgeplaatst naar Venray. Dat levert direct drie extra arbeidsplaatsen op. Directeur/eigenaar Peters verwacht door te kunnen groeien naar 50 mensen.

Peters: `Rotodyne en Asselbergs zijn de 2 meest gerenommeerde namen in de branche. Deze combinatie heeft veel potentie om niet alleen in de Benelux maar ook in Europa een belangrijke rol te gaan spelen in de industriële luchttechniek`.

Rotodyne heeft een `redelijk goed` jaar achter de rug. `20 % groei tov 2010. Verwachting voor 2012 met de nieuwe situatie is 30-40% groei`.

geschreven door

Rotodyne Ventilatoren Asselbergs Ventilatoren

Het merk Asselbergs staat al sinds 1901 voor industriële, betrouwbare en efficiënte ventilatoren van topkwaliteit. Door inzet van goed gekwalificeerd personeel, een uitgebreide range ventilatoren en een grote keus uit... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer