Veilige en milieuvriendelijke slijtvaste bekleding

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Metso Minerals zeer bekend van de Transportbanden en slijtvaste rubber en Pu bekledingen heeft met de nieuwe slijtvaste bekleding ook aan het milieu gedacht en zeer zeker voor de arbo omstandigheden.
Onze tegels van 300 x 300 mm, zijn niet alleen verkrijgbaar in de Trellex slijtvast rubber in een dikte van 40 en 50 mm maar ook in de 3 hardheden PU en de Trellex keramiek uitvoering.

Doordat de verschillende tegels in de verschillende materialen eenvoudig door elkaar zijn te gebruiken hoeven de duurste elementen alleen daar gebruikt te worden waar het echt nodig is.
Onze experts kunnen dit voor u bepalen en de kosten voor deze slijtvaste bekleding in feeder, Trechter, overstortpunt, achter en eventueel voorzijde zeefmachine direct voor u berekenen.

U mag er vanuit gaan dat de levensduur van deze slijtvaste bekleding minimaal 8 x langer is dan een stalen bekleding en het geluidniveau +/- 60% lager is.

Vergeet u de speciale transportband schraper aktie niet, wij geven nu direct al 30% korting op de huidige prijslijst prijs en in combinatie met het vervangen van een transportband wordt dit al 40%.

Verder waar wij u kunnen adviseren:
brekers, zeefmachines, proces apparatuur, zeefdekken in rubber en PU, slijtvaste bekledingen en natuurlijk onze Trellex transportbanden inclusief componenten zoals rollen, schrapers en natuurlijk een uitstekende 24/7 service hiervoor.

Geschreven door

Lutze-Conveying Netherlands BV

Al meer dan 60 jaar is de LUTZE-groep een betrouwbare partner voor al haar nationale en internationale klanten. Ons doel is om samen met al onze medewerkers te overtuigen door... Lees meer