Veilig de winter in met de nieuwe strooizoutbakken van Hulkenberg

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Veilig de winter in met de nieuwe strooizoutbakken van Hulkenberg

Hulkenberg, de specialist in kunststof opslagsystemen brengt dit najaar een compleet vernieuwde serie strooizoutbakken op de markt. De slagvaste en stabiele containers zijn speciaal voor de opslag van strooizout geconstrueerd. De bakken worden vervaardigd van slagvast kunststof (HDPE) en zijn daardoor robuust, chemicaliënbestendig en zonder problemen inzetbaar bij temperaturen tot -30°C. De strooizoutbakken zijn verkrijgbaar met inhoudsmaten van 210, 400, 535 en 650 liter. Ze bieden zodoende voldoende capaciteit voor een strooizoutvoorraad op bedrijfsterreinen, parkeerterreinen of trottoirs. Een onmisbaar veiligheidsaspect voor de winterperiode.

Standaard zijn de bakken uitgerust met een scharnierend deksel en sluiting. Het deksel beschermt de inhoud tegen alle weersinvloeden en kan ook worden vergrendeld middels een hangslot. De stabiele verbinding tussen deksel en container zorgt voor een jarenlang probleemloos gebruik.

Optioneel kunnen de bakken worden voorzien van een opschrift als “STROOIZOUT” of een bedrijfslogo. Daarnaast is het mogelijk in de bakken een uitschep-opening te plaatsen, zodat het strooizout eenvoudig is uit te scheppen, zonder dat daarvoor het deksel geopend hoeft te worden. De strooizoutbakken zijn verder leverbaar met diverse accessoires en in meerdere kleurencombinaties, waardoor ze nog praktischer in het gebruik zijn.

Geschreven door

Hulkenberg bv - Transport- en opslagsystemen

Hulkenberg bv is leverancier van kunststof IBC`s, palletcontainers, vouwbare palletboxen, pallets, bakken, rekken en diverse andere producten op het gebied van het transport en de opslag van goederen. Efficiency, een... Lees meer