VDL Industrial Products ook producent van triltransporteurs

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
39 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VDL Industrial Products ook producent van triltransporteurs

De VDL Groep is al jaren een vooraanstaand producent van triltransporteurs, welke voornamelijk door OEM’ers en installateurs als private label op de markt worden gebracht. VDL Industrial Products lanceert deze productgroep met diverse typen onbalans triltafels, trilgoten, buistrillers en trilzeven ten behoeve van vele industriële toepassingen. In de recycling, veevoederindustrie, milieutechniek, chemie en food is VDL Industrial Products onder meer actief.

De triltransporteurs zijn een eigen VDL product met een hoogwaardige afwerking. De trillers zijn verkrijgbaar in RVS of in een stalen uitvoering. Ze zijn eenvoudig te reinigen en ook in een mobiele uitvoering leverbaar. Tevens zijn de triltafels optioneel in een ATEX uitvoering te leveren. De triltransporteurs worden volgens een hygiënisch concept in 3D ontworpen en volledig door VDL gebouwd en getest. De trilpan kan worden uitgevoerd in gepolijst materiaal, rigidized, wedge wire, gaas, perforatie, teflon coating, richtsporen en combinaties van deze mogelijkheden.

VDL Industrial Products (onderdeel van de VDL Groep) is al decennia een toonaangevend producent/leverancier van componenten voor o.a. transport- en afzuiginstallaties en de verwerking van bulkgoederen en heeft zich de laatste jaren tevens gericht op brand- en explosiebeveiling van industriële processen. We wijzen in het bijzonder op de roterende doorvalsluizen, die een begrip zijn in tal van bedrijfstakken.

Meer informatie kunt u vinden op onze website (zie onderstaande link).

Geschreven door

Logo van:VDL Industrial Products ook producent van triltransporteurs

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer