VDL HT-450 Doorvalsluis met een grotere capaciteit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
70 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VDL HT-450 Doorvalsluis met een grotere capaciteit

Om tegemoet te komen aan de vraag voor roterende sluizen met een grotere capaciteit, introduceert VDL Industrial Products de HT-450.

Deze sluis biedt mogelijkheden voor toepassingen onder cyclonen of voorafscheiders en is optimaal toepasbaar in situaties waarbij met name grotere fracties (bijvoorbeeld geshredderde delen uit kunststof of hout) dienen te worden afgevoerd. De HT-450 heeft een brutocapaciteit van ca 35 ltr./omw. en combineert eenvoud en onderhoudsvriendelijkheid met robuustheid. Deze sluis heeft een gegoten gietijzeren behuizing en is uitgerust met een rotor met 8 kamers, kogelgelagerde as en een direct gemonteerde flensmotorreductor. Standaard is de HT-450 uitgerust met een stalen rotor met stalen of Vulkollan bladen.

Ook bij dit nieuwe model bieden wij maatwerk zoals diverse bewerkingen van het huis en verschillende merken aandrijvingen en toerentallen.

Geschreven door

Logo van:VDL HT-450 Doorvalsluis met een grotere capaciteit

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer