VCC BV verstevigt positie in de Belgische appendagemarkt

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VCC BV verstevigt positie in de Belgische appendagemarkt

Vanaf 1992 is VCC BV een gerenommeerde naam op het gebied van appendages in de Nederlandse stoomindustrie en cryogene branche. Deze kennis en kunde wil het bedrijf nu ook graag ten dienste stellen van de Belgische markt. Ron van de Weerd, eigenaar VCC BV, en Kristof Daniëls, salesmanager VCC BV, vertellen over de nieuwe plannen.

Focus op België
Sinds 2003 is VCC BV officiële dealer van HEROSE producten in Nederland. Vanwege de enorme groei is België in 2018 aan het dealership toegevoegd. Ron van de Weerd, zelf al 30 jaar in samenwerking met HEROSE, vertelt: “Per 1 september 2020 is Kristof Daniëls gestart als salesmanager België. Vanuit Pelt gaat hij de Belgische markt bedienen en bedrijven kennis laten maken met onze gepaste oplossingen in de stoom- en cryogene techniek. De komst van Kristof is een strategische keuze om gericht en lokaal onze klanten te helpen op het gebied van appendages”.

Totaaloplossing in stoom- en cryogene appendages
Kristof Daniëls kijkt ernaar uit om de klanten in België te ontzorgen op het gebied van appendages. “VCC BV biedt onder andere de HEROSE producten en een totaaloplossing in bijvoorbeeld cryogene appendages aan. Denk hierbij aan algemene afsluiters tot regelkleppen en veiligheden. Met 15 jaar oplossingsgerichte ervaring kijk ik ernaar uit om mijn stappen te zetten in de wereld van appendages. Met het vertrouwde team van VCC BV en dochteronderneming A.S.E. Repair BV delen wij onze kennis en ervaring om van toegevoegde waarde te zijn voor de algemene industrie in België”, vertelt Kristof.

Advies tijdens de volledige levenscyclus
Naast de nieuw-levering van appendages vanuit VCC BV, verzorgt dochteronderneming A.S.E. Repair BV de installatie, reparatie en onderhoud van alle appendages. “Gedurende de complete life-cycle van onze producten worden klanten ontzorgd. We adviseren onze klanten in de juiste appendages die de installatie veilig houden en daarnaast bieden wij een volledig programma in het reviseren, repareren en onderhouden van appendages”, stelt Ron van de Weerd.

Wilt u meer informatie over de oplossingen van VCC BV? Neem contact op met Kristof Daniëls via of

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer