Vcc bv en revoseal slaan hun handen ineen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vcc bv en revoseal slaan hun handen ineen

Met trots presenteert VCC BV het nieuws dat zij een duurzame partnership zijn aangegaan met Revoseal. De Duitse fabrikant produceert afdichtingen, waaronder vlakke pakkingen. Mede dankzij hun wereldwijd gepatenteerde techniek zijn deze producten van topkwaliteit. VCC BV is vanaf heden de exclusieve vertegenwoordiger van deze producten in de Benelux.

Vlakke afdichtingen als verlengstuk van appendages
Ron van de Weerd, directeur VCC BV, vertelt: “De producten van Revoseal zijn speciaal ontworpen zodat deze uitermate geschikt zijn voor hoge druk toepassingen en temperatuurschommelingen van – 270 tot over de 1000 graden Celsius. Daarmee vormen de afdichtingen van Revoseal een verlengstuk op ons bestaande assortiment in appendages. De samenwerking met Revoseal verstevigt onze positie als totaalleverancier van hoogwaardige appendages in de Benelux”.

Revoseal werkt voor gerenommeerde partijen als Lanxess, Covestro, Desy en Evonik. Kerstin Holle, CEO van Revoseal, stelt: “We zijn verheugd om de samenwerking met VCC BV aan te gaan. Zij beschikken over een flinke dosis technische vaardigheden en kennis, waarmee zij hun klanten van deskundig advies voorzien. Daarmee hebben zij bewezen meer te zijn dan enkel een standaard verkooporganisatie”.

Complete afdichting in extreme omstandigheden
VCC BV is specialist op het gebied van appendages in de procesindustrie, stoomindustrie en cryogene branche. Ron legt uit: “Onze appendages vervullen een cruciale rol binnen een installatie. Ze hebben namelijk een grote invloed op de juiste werking van het systeem. Afdichtingen vormen hierin een klein onderdeel, maar kunnen een groot effect hebben op de productiviteit of downtime van de installatie. De producten van Revoseal zorgen voor een complete afdichting in extreme omstandigheden. Van vacuüm tot over 400 bar én van -270 tot over de 1000 graden Celsius. Daarmee vormen deze producten voor ons een goede aanvulling en de ideale oplossing voor toepassingen in de procesindustrie, stoomindustrie en de cryogene branche”.

Wist u dat Revoseal een handige constructie op hun vlakke pakkingen heeft bedacht? De VARIO, hiermee kunt u nooit meer een vlakke pakking scheef tussen flenzen monteren.

Voor meer informatie over de producten van Revoseal verwijzen wij u naar de website van VCC BV. Heeft u meer vragen? Neem contact op met het team van VCC BV voor een persoonlijk advies: stuur een e-mail naar of bel +31 (0) 24 – 37 33 884.

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer