Van Lente Systeemintegratie B.V. neemt Osterhus Elektrotechniek b.v.over

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

Van Lente Systeemintegratie B.V. is een systeemintegrator op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer. Van Lente heeft ruim 120 medewerkers in dienst. De belangrijkste marktsegmenten waarin Van Lente actief is zijn de food- en feed- industrie, machinebouw en complexe gebouwgebonden installaties.

Osterhus is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van elektrotechnische installaties, met name in de utiliteit en industrie. Bij Osterhus zijn 6 medewerkers werkzaam. Osterhus is gevestigd in Spankeren.

Deze overname is een uitbreiding van de al bestaande activiteiten van Van Lente, een geografische verbreding van de activiteiten richting Gelderland en het midden van Nederland en een bundeling en uitbreiding van de marktsegmenten waarin beide ondernemingen actief zijn. Bij de overname blijven alle banen behouden.

geschreven door

van Lente Systeemintegratie B.V.

Van Lente Systeemintegratie B.V., gevestigd in Deventer, is een toonaangevende speler op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer in de industrie (food en feed) en de... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer