Van Lente Elektrotechniek nu ook verstand van voetbal

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023

Naast de core activiteiten van Van Lente Elektrotechniek B.V. in diverse industrieën is Van Lente Elektrotechniek B.V. als puur Deventer bedrijf nu ook verantwoordelijk voor de renovatie van de technische installaties van het beroemde Go Ahead Eagles Stadion de Adelaarshorst in Deventer.

Achtergrond:
Van Lente Elektrotechniek B.V. is werkzaam in de industrie, industriële automatisering, utiliteit, service & onderhoud en beheer & inspecties. In de industriële automatisering zijn de belangrijkste marktsegmenten: voedings- en genot middelen industrie, papier industrie, metaal industrie, grafische industrie en gezondheidszorg. In de utiliteit zijn de belangrijkste marktsegmenten: kantoren, gezondheidsinstellingen en bedrijfsgebouwen.
Klantgerichte dienstverlening, innovatieve oplossingen en specialisme zijn kernactiviteiten die tot het succes van Van Lente Elektrotechniek B.V. hebben bijgedragen.

geschreven door

van Lente Systeemintegratie B.V.

Van Lente Systeemintegratie B.V., gevestigd in Deventer, is een toonaangevende speler op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer in de industrie (food en feed) en de... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer