Van Beek Metaalprijs 2007

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Van Beek Metaalprijs 2007

Maandag 25 juni jl. heeft op Scholengemeenschap De Overlaat in Waalwijk de uitreiking plaatsgevonden van de jaarlijkse Van Beek Metaalprijs. De prijs is een initiatief van De Overlaat en Van Beek Schroeftransportsystemen uit Drunen. De prijs is bedoeld voor 6 geslaagden van de Afdeling Metaal die zich bijzonder hebben onderscheiden in het laatste jaar van de opleiding. Aan het winnen van de Van Beek Metaalprijs hangt een geldbedrag vast van € 1000.

De Van Beek Metaalprijs is in het leven geroepen om regionaal jonge mensen te stimuleren te kiezen voor een opleiding in de metaal. De metaalsector is een van de best presterende sectoren binnen de Nederlandse industrie. Men verwacht de komende jaren forse investeringen en bedrijven laten een fikse groei zien. Tegelijkertijd wordt een tekort aan goed opgeleide vakmensen geconstateerd wat mogelijkerwijs een rem kan zijn op de groei van de hele sector. Van Beek heeft daarom in samenwerking met De Overlaat, een regionaal zeer goed aanschreven instituut voor opleidingen in o.a. de metaal, de Van Beek Metaalprijs bedacht om zodoende positief bij te dragen aan het imago van de Metaalopleiding.

Van Beek hecht grote waarde aan ontwikkeling van de medewerkers van de toekomst. In dat kader wil Van Beek in een vroeg stadium met hen in contact komen en worden naast de Van Beek Metaalprijs ook andere activiteiten georganiseerd zoals excursies en stageprojecten.

Geschreven door

Logo van:Van Beek Metaalprijs 2007

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer